Για την κουλουρία Ρόδου με κοτόπουλο, βράζουμε το κοτόπουλο με τα λαχανικά ολόκληρα μέχρι να μαλακώσει. Κρατάμε το ζωμό και ξεκοκαλίζουμε το κοτόπουλο. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι κι ανακατεύοντας αφήνουμε να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε την Κουλουρία (ζυμαρικό). Ανακατεύουμε να ψηθεί το ζυμαρικό για 2-3′. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κουλουρία Ρόδου με κοτόπουλο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί