Κρεατόσουπα με κριθάρακι

Πεντανόστιμη κρεατόσουπα με λαχανικά, μοσχάρι και κριθαράκι, μια θρεπτική παριανή συνταγή. Οι μαμάδες της Πάρου και της Αντιπάρου, μεγάλωσαν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με λίγο κρέας, πολλά λαχανικά και μιρμιτζέλι. Σούπα πυκνή, κάτι σαν ζουμερό γιουβέτσι, που φτιάχνεται όλο το χρόνο με το παραδοσιακό χειροποίητο παριανό ζυμαρικό που θυμίζει το κριθαράκι. Στην απλή της μορφή, κρέας-ντομάτα-μιρμιτζέλι, θα τη γευτείτε σε παραδοσιακά τραπέζια ή πανηγύρια στα νησιά μας.