Για την κρέμα μανταρίνι, διαλέγουμε αρωματικά μανταρίνια με σφιχτή σάρκα. Αφαιρούμε το ξύσμα και το κρατάμε στην άκρη. Τα στύβουμε και κρατάμε το χυμό. Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το ξύσμα και την κιτρινόριζα και με σύρμα ανακατεύουμε. Ένα ένα ρίχνουμε τα αυγά, ανακατεύοντας με το σύρμα. Τέλος προσθέτουμε το χυμό και το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κρέμα μανταρίνι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί