Λάδι μαϊντανού, άνηθου, δυόσμου
Για το αρωματικό λάδι μαϊντανού, άνηθου και δυόσμου, πλένουμε πρώτα τα μυρωδικά και τα στεγνώνουμε καλά. Τα δένουμε σε μπουκετάκι και τα βάζουμε σε μπουκάλι με φαρδύ στόμιο. Προσθέτουμε ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδου και τα πιπέρια. Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί