Για το λάδι μαϊντανού
Πρώτα πλένουμε τα μυρωδικά και τα στεγνώνουμε καλά.
Τα δένουμε σε μπουκετάκι και τα βάζουμε σε μπουκάλι με φαρδύ στόμιο.
Προσθέτουμε ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδου και τα πιπέρια.
Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο.
Σκεπάζουμε καλά το μπουκάλι και φυλάμε το λάδι σε δροσερό, σκοτεινό μέρος ή και στο ψυγείο για 2 εβδομάδες.
Στη συνέχεια το σουρώνουμε γιατί αυτά τα μυρωδικά είναι ευαίσθητα και θα χαλάσουν.