Για τον ανθό λεμονιού γλυκό του κουταλιού, ξεπλένουμε πρώτα τον ανθό λεμονιάς πολύ καλά. Βράζουμε μπόλικο νερό σε κατσαρόλα και τον βουτάμε μέσα. Τον ζεματάμε για 2-3΄, ενώ δίπλα φροντίζουμε να έχουμε λεκάνη με νερό και παγάκια. Με τρυπητή κουτάλα ρίχνουμε τον ζεματισμένο ανθό στη λεκάνη με το παγωμένο νερό για να κοπεί ο βρασμός … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λεμονανθός γλυκό κουταλιού.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί