Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε πολύ μικρά καρέ. Τα βάζουμε σε ταψί, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι και πασπαλίζουμε με φρέσκα μυρωδικά και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 15′ να μαλακώσουν. Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό. Αφού βράσουν, τα στραγγίζουμε, κρατώντας λίγο από το νερό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί