Βάζουμε όλα τα υλικά για το ντιπ αβοκάντο στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Δείτε ένα κολπάκι για να κάνετε ένα άγουρο αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα. Παγώνουμε το ντιπάκι στο ψυγείο. Για το σερβίρισμα Κόβουμε σε κομμάτια τις πίτες και τις ανοίγουμε. Μπορείτε να φτιάξετε και σπιτικές αραβικές πιτούλες με την εύκολη συνταγή που σας έχω εδώ. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ντιπ αβοκάντο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί