Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για το ντιπ αβοκάντο στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Δείτε ένα κολπάκι για να κάνετε ένα άγουρο αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα.
Παγώνουμε το ντιπάκι στο ψυγείο.
Για το σερβίρισμα
Κόβουμε σε κομμάτια τις πίτες και τις ανοίγουμε. Μπορείτε να φτιάξετε και σπιτικές αραβικές πιτούλες με την εύκολη συνταγή που σας έχω εδώ.
Τις βουτάμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
Αφού κρυώσουν τις φυλάμε σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς για να παραμείνουν τραγανές.
Σερβίρουμε το ντιπ αβοκάντο σε μπολ και βάζουμε γύρω γύρω τα τραγανά πιτάκια.
Δοκιμάστε το και με τραγανά σπιτικά κριτσίνια.
Τέλειο υγιεινό σνακ για το γραφείο και για όλες τις ώρες!
Θέλετε περισσότερες συνταγές για εύκολα ντιπάκια και σάλτσες; Ρίξτε μια ματιά εδώ.