Για τη μους σοκολάτας, λιώνουμε πρώτα την κομματιασμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αφού λιώσει, την αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά και να γίνει χλιαρή. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη (περίπου 4-5 λεπτά). Ύστερα, χτυπάμε και τα ασπράδια στην ίδια ταχύτητα για 5-6 λεπτά, έως … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πανεύκολη μους σοκολάτας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί