Για την πάπια με πορτοκάλι στο φούρνο, αφήνουμε το πουλερικό στον πάγκο εργασίας για 30 λεπτά. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράζουμε χαρακιές επιφανειακές στο δέρμα της πάπιας. Με προσοχή, δεν τρυπάμε το κρέας. Μπορούμε και με ένα πιρούνι να τρυπήσουμε επιφανειακά το δέρμα σε μερικά σημεία. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσουμε το λίπος της … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πάπια με πορτοκάλι στο φούρνο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί