Παστελαριές (Σύκα σαμωτά Πάρου)
Για τα σαμωτά σύκα, παστελαριές Πάρου, διαλέγουμε ώριμα, γερά σύκα. Τα πλένουμε καλά και τα ζουλάμε ελαφρά να σκάσουν. Βάζουμε τη σχάρα του φούρνου πάνω σε λαμαρίνα. Αραδιάζουμε τα σύκα πάνω στη σχάρα και τα καλύπτουμε με τουλπάνι ή τούλι, να στεγνώσουν καλά, για 2 εβδομάδες περίπου, ανάλογα με το πόσο δυνατός είναι ο ήλιος. Τα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Παστελαριές (Σύκα σαμωτά Πάρου).
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί