Πικάντικη κασερόπιτα με καλαμπόκι και λουκάνικο

Ξεκινάμε την κασερόπιτα, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε την πιπερίτσα, τα φρέσκα κρεμμύδια και το λουκάνικο για 4′-5´χωρίς να πάρουν χρώμα. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλαμποκάλευρο ή πολέντα ψιλή. Για πιο τραγανό αποτέλεσμα βάλτε μισό μισό καλαμποκάλευρο και πολέντα. Βάζουμε σε μπολ τα αλεύρια, το κασέρι, το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πικάντικη κασερόπιτα με καλαμπόκι και λουκάνικο.