Πικάντικη κασερόπιτα με καλαμπόκι και λουκάνικο
Ξεκινάμε την κασερόπιτα, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε την πιπερίτσα, τα φρέσκα κρεμμύδια και το λουκάνικο για 4′-5´χωρίς να πάρουν χρώμα. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλαμποκάλευρο ή πολέντα ψιλή. Για πιο τραγανό αποτέλεσμα βάλτε μισό μισό καλαμποκάλευρο και πολέντα. Βάζουμε σε μπολ τα αλεύρια, το κασέρι, το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πικάντικη κασερόπιτα με καλαμπόκι και λουκάνικο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί