Για το θεϊκό ρύζι πιλάφι αμυγδάλου, ζεσταίνουμε το βούτυρο για να λιώσει σε μία μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σπάμε μέσα το φιδέ σε ψιλά κομμάτια και τον ροδίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να βουτυρωθεί καλά. Προσθέτουμε το ζεστό ζωμό, ή το ζεστό νερό, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ρύζι πιλάφι αμυγδάλου.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί