Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 C. Aν έχουμε πέτρα ψησίματος, την ακουμπάμε κάτω-κάτω στο φούρνο να πυρώνει. Αλλιώς, αναποδογυρίζουμε το ταψί της κουζίνας για να πυρώνει καλά. Πασπαλίζουμε με αλεύρι το ξύλο κοπής. Βάζουμε πάνω ένα φύλλο ζύμης και με τα δάχτυλα το βαθουλώνουμε, δημιουργώντας ένα αυλάκι περιμετρικά. Το αλείφουμε με τη μισή σάλτσα και το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πίτα – Πίτσα Μακεδονίας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί