Πίτα – Πίτσα Μακεδονίας

Μαγείρεμα: 0:05'

Στη Μακεδονία συνήθιζαν από παλιά να παίρνουν ένα κομμάτι αφράτης ζύμης και να προσθέτουν από πάνω όποιο φρέσκο υλικό έβγαζε εκείνη την εποχή η γη τους. Κυρίως όμως, πρόσθεταν αλλαντικά, τα οποία είχαν προνοήσει οι νοικοκυρές του σπιτιού να τα ετοιμάσουν από το καλοκαίρι και να τα διατηρήσουν για όλο το χρόνο!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

σάλτσα πέστο βασιλικού συνταγη

Σάλτσα πέστο βασιλικού

συριανη καπαροσαλάτα σύρου αλοιφη με ψωμι ή πατατα

Καπαροσαλάτα Σύρου

γλυκόξινη σάλτσα

Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας)

κεμπάπ με πιπεριές της Αργυρώς

Κεμπάπ με πιπεριές και ντοματίνια της Αργυρώς

παραδοσιακοί κουραμπιέδες με αμύγδαλο

Κουραμπιέδες με Αμύγδαλο

τελεια κρεατόσουπα με λαχανικα μοσχαρι κριθαρακι πεντανοστιμη κλασικη συνταγη

Κρεατόσουπα με κριθάρακι