Πίτα – Πίτσα Μακεδονίας

Μαγείρεμα: 0:05'

Στη Μακεδονία συνήθιζαν από παλιά να παίρνουν ένα κομμάτι αφράτης ζύμης και να προσθέτουν από πάνω όποιο φρέσκο υλικό έβγαζε εκείνη την εποχή η γη τους. Κυρίως όμως, πρόσθεταν αλλαντικά, τα οποία είχαν προνοήσει οι νοικοκυρές του σπιτιού να τα ετοιμάσουν από το καλοκαίρι και να τα διατηρήσουν για όλο το χρόνο!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

σάλτσα Εζμέ της Αργυρώς

Σάλτσα Εζμέ

κοτόπουλο στη σχάρα

Κοτόπουλο στη σχάρα και ιταλική σαλάτα

Γιουβαρλάκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Κρύα σάλτσα με λιαστή ντομάτα

Κρύα σάλτσα με λιαστή ντομάτα

Χαλβάς του μπακάλη

Χαλβάς του μπακάλη με μέλι, με 2 υλικά

Σεφουκλωτή πίτα νάξου γλυκια πίτα με σέσκουλα παραδοσιακή συνταγή Νάξος αργυρω

Γλυκιά Σεφουκλωτή πίτα Νάξου