Πίτα – Πίτσα Μακεδονίας

Μαγείρεμα: 0:05'

Στη Μακεδονία συνήθιζαν από παλιά να παίρνουν ένα κομμάτι αφράτης ζύμης και να προσθέτουν από πάνω όποιο φρέσκο υλικό έβγαζε εκείνη την εποχή η γη τους. Κυρίως όμως, πρόσθεταν αλλαντικά, τα οποία είχαν προνοήσει οι νοικοκυρές του σπιτιού να τα ετοιμάσουν από το καλοκαίρι και να τα διατηρήσουν για όλο το χρόνο!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

απλές τηγανίτες της γιαγιάς χωρίς μαγιά συνταγη

Τηγανίτες της γιαγιάς

κοτόπουλο στη σχάρα

Κοτόπουλο στη σχάρα και ιταλική σαλάτα

παστελαριές Πάρου παστελαρια συκα σαμωτα παραδοσιακο γλυκο συνταγη

Παστελαριές (Σύκα σαμωτά Πάρου)

πασχαλινά ανεβατά κουλουράκια με μαγιά συνταγη

Κουλουράκια ανεβατά Πασχαλινά

κουταλιου γλυκό πορτοκάλι ολόκληρο με ψύχα συνταγη

Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι (με ολόκληρο πορτοκάλι)

μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλισια με μαριναδα μοσχαρισιες μπριζολες στο γκριλ στα καρβουνα

Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη