Για τα παραδοσιακά γλυκά, Ραφιόλια Πάρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμο χωρίατικο φύλλο. Για τη γέμιση Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη φρέσκια μυζήθρα, το μέλι, την κανέλα, την τριμμένη φρυγανιά και τα αυγά και τα ζυμώνουμε όλα μαζί καλά, μέχρι να ενωθούν. Για το φύλλο Βάζουμε όλα τα υλικά για το φύλλο σε ένα μπoλ. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ραφιόλια Πάρου.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί