Ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και σως ταχίνι
Για τους ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και σως ταχίνι τα ρεβύθια μπορεί να είναι περίσσευμα από προηγούμενο μαγείρεμα (βρείτε εδώ κ άλλες συνταγές με ότι μας περίσσεψε) ή απλά νεροβρασμένα. Πρέπει όμως να είναι πολύ καλά στραγγισμένα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα λιώνουμε με πιρούνι ή με το χέρι. Στύβουμε καλά το μουλιασμένο ψωμί και το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ρεβυθοκεφτέδες με ταραμά και σως ταχίνι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί