Ρεβυθόρυζο κοκκινιστό με μελιτζάνες
Για να φτιάξουμε το ρεβυθόρυζο κοκκινιστό από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό με μία κουταλιά κοφτή σόδα. Την επόμενη τα ξεπλένουμε καλά και τα βράζουμε με καθαρό νερό μέχρι να μισομαλακώσουν και να είναι σχεδόν έτοιμα για το ρεβυθόρυζο κοκκινιστό. Τα στραγγίζουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό τους. Αραδιάζουμε τις μελιτζάνες … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ρεβυθόρυζο κοκκινιστό με μελιτζάνες.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί