Για τη ροζ λεμονάδα Βάζουμε τη ζάχαρη, τις φράουλες και ένα φλιτζάνι νερό σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Διαβάστε όλα τα μυστικά για τις φρέσκες φράουλες εδώ. Ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και πατάμε με την κουτάλα να λιώσουν οι φράουλες για τη ροζ λεμονάδα. Αφήνουμε να κρυώσει. Περνάμε το μείγμα από σήτα λεπτή, να φύγουν … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ροζ λεμονάδα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί