Για την σαλάτα με κινόα και γαρίδες, πλένουμε πρώτα σε σουρωτήρι την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μη βγαίνει πλέον άσπρο το νερό. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα, καλύπτουμε με νερό, προσθέτουμε λίγο αλάτι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά 15 περίπου λεπτά, να σκάσει η κινόα, να φουσκώσει και να διπλασιαστεί. Αλλά όχι να … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σαλάτα με κινόα και γαρίδες.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί