Tο σεβίτσε είναι μία παραδοσιακή τεχνική και μέθοδος μαγειρικής με προέλευση το Περού. Το Περουβιανό σεβίτσε (ceviche peruvian) γίνεται από ωμό φρέσκο ψάρι ή θαλασσινό το οποίο μαρινάρεται και ψήνεται με χυμό λάιμ ή λεμονιού. Έχει ελάχιστες θερμίδες και γίνεται πολύ γρήγορα. Την τελευταία πενταετία, έχει κατακτήσει την υφήλιο αυτή η δροσερή θαλασσινή γεμάτη αρώματα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σεβίτσε (Ceviche).
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί