Σεβίτσε (Ceviche)

Ceviche αξέχαστο, πρωτοδοκίμασα σε Περουβιανό εστιατόριο στο Μαϊάμι πριν από αρκετά χρόνια. Το σεβίτσε Περού είναι από τα πιο διάσημα πιάτα της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Από τα ταξίδια μου κατέληξα ότι η συνταγή ceviche που σας δίνω είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Η φρεσκάδα των θαλασσινών που θα χρησιμοποιήσετε είναι το πιο βασικό από όλα για να έχετε ένα τέλειο σεβίτσε. Ceviche peruvian, leche de tigre και όλα τα μυστικά του αναλυτικά μέσα από την κουζίνα του εστιατορίου μου με θαλασσινά «Παπαδάκης»