Σεβίτσε (Ceviche)

Σεβίτσε (Ceviche)

2-3
Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα:
Μέτρια
Μερίδες: 2-3

Ceviche αξέχαστο, πρωτοδοκίμασα σε Περουβιανό εστιατόριο στο Μαϊάμι πριν από αρκετά χρόνια. Το σεβίτσε Περού είναι από τα πιο διάσημα πιάτα της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Από τα ταξίδια μου κατέληξα ότι η συνταγή ceviche που σας δίνω είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Η φρεσκάδα των θαλασσινών που θα χρησιμοποιήσετε είναι το πιο βασικό από όλα για να έχετε ένα τέλειο σεβίτσε. Ceviche peruvian, leche de tigre και όλα τα μυστικά του αναλυτικά μέσα από την κουζίνα του εστιατορίου μου με θαλασσινά «Παπαδάκης»

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι (με ολόκληρο πορτοκάλι)

Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι (με ολόκληρο πορτοκάλι)

σούπα κάστανο βελουτέ με κάστανα συνταγη αργυρω

Σούπα κάστανο βελουτέ

σουβλάκια πατάτας

Σουβλάκια πατάτας με σάλτσα μουστάρδας της Αργυρώς

Φάβα Σαντορίνης της Αργυρώςς

Φάβα Σαντορίνης της Αργυρώς

αυθεντική συνταγή χαλβάς φαρσάλων παραδοσιακός με λάδι με βούτυρο

Χαλβάς Φαρσάλων

νηστίσιμοι κουραμπιέδες με λάδι χωρίς αυγό λαδιού συνταγη αργυρω

Νηστίσιμοι κουραμπιέδες με λάδι