Σεβίτσε (Ceviche)

Σεβίτσε (Ceviche)

2-3
Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα:
Μέτρια
Μερίδες: 2-3

Ceviche αξέχαστο, πρωτοδοκίμασα σε Περουβιανό εστιατόριο στο Μαϊάμι πριν από αρκετά χρόνια. Το σεβίτσε Περού είναι από τα πιο διάσημα πιάτα της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Από τα ταξίδια μου κατέληξα ότι η συνταγή ceviche που σας δίνω είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Η φρεσκάδα των θαλασσινών που θα χρησιμοποιήσετε είναι το πιο βασικό από όλα για να έχετε ένα τέλειο σεβίτσε. Ceviche peruvian, leche de tigre και όλα τα μυστικά του αναλυτικά μέσα από την κουζίνα του εστιατορίου μου με θαλασσινά «Παπαδάκης»

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

μελόπιτα Μυκόνου με χωριάτικο φύλλο μυκονιάτικη συνταγη

Μελόπιτα Μυκόνου

ντοματόσουπα κρύα σούπα ντομάτας καλοκαιρινη συνταγη

Κρύα σούπα ντομάτας

μυστικα για τελειο κανταΐφι με φιστίκι αιγίνης ή καρύδια ρολάκια γλυκο συνταγη φυλλο κανταιφι

Κανταΐφι

σως ροκφόρ ντιπ της Αργυρώς

Σως ροκφόρ (Ντιπ blue cheese) της Αργυρώς

τζατζίκι κλασικό της Αργυρώς

Τζατζίκι της Αργυρώς

συνταγή για κιμά κιμάς για μακαρόνια κα παστιτσιο

Σάλτσα κιμά