Σεβίτσε (Ceviche)

Σεβίτσε (Ceviche)

2-3
Προετοιμασία: 0:20'
Μέτρια
Μερίδες: 2-3

Ceviche αξέχαστο, πρωτοδοκίμασα σε Περουβιανό εστιατόριο στο Μαϊάμι πριν από αρκετά χρόνια. Το σεβίτσε Περού είναι από τα πιο διάσημα πιάτα της κεντρικής και νότιας Αμερικής. Από τα ταξίδια μου κατέληξα ότι η συνταγή ceviche που σας δίνω είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Η φρεσκάδα των θαλασσινών που θα χρησιμοποιήσετε είναι το πιο βασικό από όλα για να έχετε ένα τέλειο σεβίτσε. Ceviche peruvian, leche de tigre και όλα τα μυστικά του αναλυτικά μέσα από την κουζίνα του εστιατορίου μου με θαλασσινά «Παπαδάκης»

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

κοτοσαλάτα light

Κοτοσαλάτα με τραγανά τσιπς γλυκιάς πάπρικας

πολιτικα λαχματζούν αυθεντική συνταγή

Λαχματζούν

κρεατότουρτα Χανίων παραδοσιακή χανιώτικη συνταγή κρητική κρεατόπιτα

Κρεατότουρτα Χανίων

σπιτικό ζελέ φράουλα συνταγη

Ζελέ φράουλα

σεμιφρέντο

Σεμιφρέντο (Semifreddo)

εύκολο σουφλέ σοκολάτας συνταγη μους σοκολατα

Σοκολατένιο μους σουφλέ