Σκιουφιχτά μακαρόνια Κρήτης

Για τα σκιουφιχτά μακαρόνια Κρήτης αφαιρούμε πρώτα το περίβλημα του λουκάνικου, χαράζοντάς το και βυθίζοντάς το σε ζεματιστό νερό. Ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά καρέ. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο ολόκληρο, τις πιπερίτσες και τα ψιλοκομμένα λουκάνικα για 2΄ να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα και αφήνουμε για 2΄στη φωτιά. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Σκιουφιχτά μακαρόνια Κρήτης.