Για το Cheesesteak sub sandwich Τυλίγουμε το κρέας με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 30′ να σφίξει για να φτιάξουμε τα sandwich μας. Αφαιρούμε την μεμβράνη και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά. Aφήνουμε τα κρεμμύδια να καραμελώσουν για 10´, ανακατεύοντας τακτικά. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Submarines sandwich.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί