Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ CHEESESTEAK SUB
ΓΙΑ ΤΟ MEATBALL SUB
ΓΙΑ ΤΟ BLT SUB
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ CHEESESTEAK SUB
ΓΙΑ ΤΟ MEATBALL SUB
ΓΙΑ ΤΟ BLT SUB
Εκτέλεση
CHEESESTEAK SUB SANDWICH
- Τυλίγουμε το κρέας με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 30′ να σφίξει για να φτιάξουμε τα sandwich μας.
- Αφαιρούμε την μεμβράνη και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
- Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά.
- Aφήνουμε τα κρεμμύδια να καραμελώσουν για 10´, ανακατεύοντας τακτικά.
- Τα βάζουμε σε μπολ και τα κρατάμε ζεστά.
- Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και ψήνουμε τις λεπτές φέτες κρέατος για 3-4′.
- Προσθέτουμε ξανά τα κρεμμύδια κι ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί τριμμένο.
- Σβήνουμε τη φωτιά κι ανακατεύουμε να λιώσει.
- Σχίζουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα γεμίζουμε. Σερβίρουμε με ψητές πιπεριές και πίκλες.
MEATBALL SUB SANDWICH
- Βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες σε μπολ, ζυμώνουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουνε να σταθούν για 20′.
- Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σε βαθύ τηγάνι.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα βουτάμε στη σάλτσα που βράζει. Σκεπάζουμε και βράζουμε για 15′.
- Κόβουμε κατά μήκος τα ψωμάκια χωρίς να τα χωρίσουμε τελείως.
- Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Σε ταψάκι βάζουμε τα μισά με το άνοιγμα προς τα πάνω.
- Γεμίζουμε με κεφτέδες και σάλτσα και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
- Ψήνουμε για 4′ μέχρι να λιώσει το τυρί και να ποτίσουν τα ψωμάκια με τη σάλτσα.
BLT SUB SANDWICH
- Αφού ψήσουμε το μπέικον να γίνει τραγανό, το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
- Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση. Τα ψήνουμε αν θέλουμε.
- Αλείφουμε με μαγιονέζα και βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε στρώσεις στο sandwich μου.
- Ανοίγουμε τα ψωμάκια για sandwiches στη μέση και τα γεμίζουμε. Σερβίρουμε με ψητές πιπεριές και πίκλες.