Εκτέλεση
Για το Cheesesteak sub
Τυλίγουμε το κρέας με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 30′ να σφίξει.
Αφαιρούμε την μεμβράνη και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά.
Aφήνουμε τα κρεμμύδια να καραμελώσουν για 10´, ανακατεύοντας τακτικά.
Τα βάζουμε σε μπολ και τα κρατάμε ζεστά.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και ψήνουμε τις λεπτές φέτες κρέατος για 3-4′.
Προσθέτουμε ξανά τα κρεμμύδια κι ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρι τριμμένο.
Σβήνουμε τη φωτιά κι ανακατεύουμε να λιώσει.
Σχίζουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα γεμίζουμε. Σερβίρουμε με ψητές πιπεριές και πίκλες.
Για το Meatball sub
Βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες σε μπολ, ζυμώνουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουνε να σταθούν για 20′.
Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σε βαθύ τηγάνι.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα βουτάμε στη σάλτσα που βράζει. Σκεπάζουμε και βράζουμε για 15′.
Κόβουμε κατά μήκος τα ψωμάκια χωρίς να τα χωρίσουμε τελείως.
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Σε ταψάκι βάζουμε τα μισά με το άνοιγμα προς τα πάνω.
Γεμίζουμε με κεφτέδες και σάλτσα και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Ψήνουμε για 4′ μέχρι να λιώσει το τυρί και να ποτίσουν τα ψωμάκια με τη σάλτσα.
Για το BLT sub
Αφού ψήσουμε το μπέικον να γίνει τραγανό, το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση. Τα ψήνουμε αν θέλουμε.
Αλείφουμε με μαγιονέζα και βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε στρώσεις.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια για sandwiches στη μέση και τα γεμίζουμε. Σερβίρουμε με ψητές πιπεριές και πίκλες.