Για να φτιάξεις τη συνταγή για την αυθεντική τσιαπάτα ιταλικό ψωμί, πρέπει να ξεκινήσεις από το εύκολο προζύμι μαγιάς το προηγούμενο βράδυ. Για το προζύμι μαγιάς Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό και τη μαγιά κι ανακατεύουμε να διαλυθεί. Προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι να γίνει το μείγμα κολλώδες. Το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Τσιαπάτα (ψωμί).
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί