Σε ένα μικρό μπολ διαλύουμε τη μαγιά με τη ζάχαρη σε 1/2 φλ. χλιαρό νερό. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά στην άκρη να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Όταν εμφανιστούν φουσκάλες στην επιφάνεια, τότε είναι έτοιμη να την προσθέσουμε στο αλεύρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χωριάτικα καρβέλια.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί