Υλικά
Εξοπλισμός
Σχάρα
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 180°C.
- Βουτυρώνουμε μια μεγάλη λαμαρίνα.
- Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας και τη βουτυρώνουμε με πινέλο.
- Πασπαλίζουμε κανέλα, ζάχαρη και φιστίκια.
- Κόβουμε τη σφολιάτα στη μέση.
- Αναποδογυρίζουμε το πρώτο κομμάτι με τα φιστίκια και τη ζάχαρη προς τον πάγκο.
- Ακουμπάμε το δεύτερο κομμάτι πάνω στη μισή σφολιάτα σαν σάντουιτς, φροντίζοντας οι μέσα πλευρές που εφάπτονται να είναι οι καθαρές. Οι πλευρές με τα φιστίκια πρέπει να φαίνονται πάνω και κάτω.
- Κόβουμε λωρίδες πάχους περίπου 1 εκ. και τις στρίβουμε ελαφρά.
- Αραδιάζουμε τις λωρίδες στο ταψί, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν κατά το ψήσιμο.
- Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 15 λεπτά, έως ότου ροδίσουν και γίνουν τραγανές.
- Αφού ψηθούν, τις μεταφέρουμε σε σχάρα να κρυώσουν καλά πριν σερβίρουμε.









