Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα, και στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ή λαδώνουμε ελαφρώς ένα μικρό ταψί 24 εκ.
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ με το σύρμα τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, το μέλι και το ελαιόλαδο, να ομογενοποιηθούν πλήρως.
- Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών υλικών στο μπολ με τα στερεά και ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι.
- Ενσωματώνουμε τα τυριά, το καλαμπόκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ολόγυρα το κέικ και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του σκεύους.
- Το αφήνουμε να κρυώσει τελείως και το κόβουμε σε κομμάτια.
- Συνοδεύουμε το κέικ με φουντίτσες από μπρόκολο μαγειρεμένο στον ατμό, μήλο και σταφίδες.