Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το σύρμα τα αυγά, το γιαούρτι και το μισό λάδι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, μπόλικο πιπέρι και την πάπρικα και ανακατεύουμε να βραχούν τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε τη σκληρή φέτα και τα τριμμένα γλυκά τυριά. Τέλος ενσωματώνουμε το αλεύρι.
- Αλείφουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο τη βάση και τα τοιχώματα ενός μικρού ρηχού ταψιού για πίτα. Πασπαλίζουμε με το καλαμποκά
λευρο. - Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί. Ισιώνουμε την επιφάνειά του με το κουτάλι και την περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε την κρεμμυδόπιτα σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50 λεπτά μέχρι να ροδίσει ολόγυρα και να ψηθεί σωστά
η βάση. - Την αφήνουμε για 15 λεπτά να σταθεί και να σταθεροποιηθεί και μετά κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε









