Εύκολη κρεμμυδόπιτα με ανάμεικτα τυριά

Μια εύκολη κρεμμυδόπιτα χωρίς φύλλο, με φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο και ανάμεικτα τυριά που λιώνουν. Αφράτη, αρωματική και ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας!

Εύκολη
1:00

8 μερίδες

10 λεπτά

50 λεπτά

κρεμμυδοπιτα τησ τεμπελασ​ - ευκολη κρεμμυδοπιτα

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το σύρμα τα αυγά, το γιαούρτι και το μισό λάδι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, μπόλικο πιπέρι και την πάπρικα και ανακατεύουμε να βραχούν τα κρεμμύδια.
  3. Προσθέτουμε τη σκληρή φέτα και τα τριμμένα γλυκά τυριά. Τέλος ενσωματώνουμε το αλεύρι.
  4. Αλείφουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο τη βάση και τα τοιχώματα ενός μικρού ρηχού ταψιού για πίτα. Πασπαλίζουμε με το καλαμποκά
    λευρο.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί. Ισιώνουμε την επιφάνειά του με το κουτάλι και την περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
  6. Ψήνουμε την κρεμμυδόπιτα σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50 λεπτά μέχρι να ροδίσει ολόγυρα και να ψηθεί σωστά
    η βάση.
  7. Την αφήνουμε για 15 λεπτά να σταθεί και να σταθεροποιηθεί και μετά κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε
Απόρρητο