Για τα γουμίδια
Πλένουμε πρώτα τη συκωταριά και την αντεριά.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσουν με λίγο νερό, ίσα που να τα σκεπάζει, και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Κατά τη διάρκεια του βρασίματος ξαφρίζουμε με κουτάλι για να μαγειρέψουμε τα γουμίδια.
Μόλις βράσουν τις βγάζουμε σε πιατέλα.
Στο ζουμί αυτό, ρίχνουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά, τα οποία έχουμε πλύνει και ψιλοκόψει.
Αφού μαλακώσουν λίγο προσθέτουμε τη συκωταριά και την αντεριά ψιλοκομμένες και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνει το φαγητό χωρίς ζουμί.
Τέλος ρίχνουμε μαργαρίνη, ανακατεύουμε για λίγο και σερβίρουμε.
Σημείωση: Η ποσότητα των λαχανικών εξαρτάται από τα άτομα.
Τη συνταγή μας παραχώρησε ευγενικά η κα Αγγέλα Γιούλη.