Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τα γουμίδια, πλένουμε πρώτα τη συκωταριά και την αντεριά. Τις βάζουμε να βράσουν με λίγο νερό, ίσα που να τις σκεπάζει, και τις αλατοπιπερώνουμε. Κατά τη διάρκεια του βρασίματος ξαφρίζουμε. Μόλις βράσουν τις βγάζουμε σε πιατέλα.
Στο ζουμί αυτό, ρίχνουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά, τα οποία έχουμε πλύνει και ψιλοκόψει. Αφού μαλακώσουν λίγο προσθέτουμε τη συκωταριά και την αντεριά ψιλοκομμένες και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνει το φαγητό χωρίς ζουμί. Τέλος ρίχνουμε μαργαρίνη, ανακατεύουμε για λίγο και σερβίρουμε.
Σημείωση: Η ποσότητα των λαχανικών εξαρτάται από τα άτομα.
Τη συνταγή μας παραχώρησε ευγενικά η κα Αγγέλα Γιούλη.