Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Διαλέγουμε μικρές πιπεριές.
- Αφού τις πλύνουμε καλά, τις σκουπίζουμε να μην έχουν υγρά.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε ολόκληρες μέχρι να εμφανιστούν φουσκάλες στη φλούδα τους.
- Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σβήνουμε τις πιπεριές με το ξίδι.
- Ξαναβάζουμε το τηγάνι στη φωτιά για 2-3΄, ενώ αφήνουμε τις πιπεριές να κρυώσουν.
- Με ένα μαχαιράκι χαράζουμε και τραβάμε τη φλούδα τους και τις κόβουμε κατά μήκος σε λωρίδες.
- Στο λαδόξιδο του τηγανιού ρίχνουμε τα σκόρδα και τα αφήνουμε για 2΄.
- Στη συνέχεια περιχύνουμε με αυτό το σκορδάτο λαδόξιδο (όχι όλο) τις πιπεριές και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και έχουμε ένα υπέροχο ορεκτικό.