Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΚΑΡΥ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΚΑΡΥ
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε μπουκιές.
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5-6 λεπτά, να μαραθεί.
- Ρίχνουμε τις γλυκοπατάτες και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε.
- Συμπληρώνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Προσθέτουμε τα ρεβύθια, το γάλα καρύδας και αλάτι.
- Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, να δέσουν οι γεύσεις και να πυκνώσει η πλούσια σάλτσα του φαγητού.
- Το αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με φύλλα κόλιανδρου ή μαϊντανού και σερβίρουμε σε μπολ με ρύζι και λίγο λάιμ.