Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε το αλεύρι φαρίνα, το καλαμποκάλευρο και το κορν φλαουρ σε ένα μπολ.
 - Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε όλα τα τα στερεά υλικά με ένα σύρμα.
 - Προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό, το ούζο κι ανακατεύουμε με σύρμα να γίνει λείο και να εξαφανιστεί το αλεύρι.
 - Το αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
 - Επίσης όταν είναι κρύος ο χυλός και καυτό λάδι στο τηγάνι, τότε δεν ρουφάει λάδι και παραμένει κριτσανιστό.
 - Το υλικό που θα τηγανίσεις θα πρέπει να είναι στεγνό και να το αλευρώσεις πρώτα σε λίγο αλεύρι.
 - Τινάζεις να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βουτάς στο παγωμένο κουρκούτι.
 - Τηγανίζεις σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει ολόγυρα.
 - Πάντα πρέπει να στεγνώνεις το υλικό σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.
 - Έτσι, δεν θα μαλακώσει μετά το τηγάνισμα και θα παραμείνει τραγανό.
 - Το κουρκούτι που περισσεύει μπορείς να το αρωματίσεις με βότανα ή ψιλοκομμένα λαχανικά και να το τηγανίσεις κουταλιά κουταλιά σε καυτό λάδι.
 
Tips
- Πρέπει να είναι παγωμένο όταν θα βουτήξουμε υλικά για να ντυθούν.
 









