Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
Video
Εκτέλεση
EΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το κους κους σε ένα μπολ.
 - Προσθέτουμε το αγγούρι ψιλοκομμένο, το ρόδι το αβοκάντο και το μάνγκο σε καρεδάκια, τα μυρωδικά και το αμύγδαλο.
 - Περιχύνουμε με το πορτοκάλι, το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι με μέλι.
 - Προσθέτουμε αλάτι. Ανακατεύουμε το κους κους.
 - Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να ρουφήξει το κους κους υγρασία από όλα τα υλικά.
 - Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε για να αφρατέψει.
 - Αν αγαπάτε το ρόδι, διαβάστε εδώ πώς να το επιλέξετε, να το καθαρίσετε και να το συντηρήσετε σωστά.
 - Ανακαλύψτε επίσης περισσότερες συνταγές για τα ωραιότερα συνοδευτικά για το τραπέζι σας.
 









