Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΙΑµ µΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΙΑµ µΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Πλένουμε πρώτα όλα τα λαχανικά.
- Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μέγεθος μπουκιάς και τις βάζουμε σε μεγάλο μπολ.
- Έπειτα κόβουμε τα κρεμμύδια σε καρέ και τα προσθέτουμε στο φαγητό.
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε μεγάλα καρέ.
- Κόβουμε τα κολοκύθια σε φέτες, αν είναι μικρά, ή σε καρέ, αν είναι μεγάλα και τα προσθέτουμε.
- Ρίχνουμε την ντομάτα κομμένη σε καρέ, το σκόρδο, το δυόσμο, το θυμάρι, τη ρίγανη.
- Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές και το προσθέτουμε στα λαχανικά.
- Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί.
ΨΗΣΙΜΟ
- Ισομοιράζουμε το μείγμα σε 4 αντικολλητικά χαρτιά.
- Τις κλείνουμε σε πουγκί. Δένουμε σφιχτά με σπάγκο, ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις σε καλά προθερμασμένο φούρνο.
- Αν θέλουμε ανοίγουμε τις λαδόκολλες και ρίχνουμε προσεκτικά το μπριάμ με κοτόπουλο στο ταψί.
- Βάζουμε στο φούρνο το φαγητό για ακόμα 10′ και αφήνουμε να πάρει χρώμα το κρέας.