Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συμμετείχε στο World Chefs Congress, με τη λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλλάδας

Το Worldchefs Congress διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων (World Association of Chefs Societies) κάθε δύο έτη και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολύχρονης παράδοσης των Αρχιμαγείρων παγκοσμίως.

Ήταν τιμή μου που συμμετείχα με το Chef Club Βορείου Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων το 2016, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

Η ερχόμενη χρονιά στη Μαλαισία μας επιφυλάσσει νέες συγκινήσεις.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων Worldchefs Congress & Expo 2018 θα συμμετάσχουν πάνω από 1.000 επαγγελματίες του κλάδου- διάσημοι αρχιμάγειρες που έχουν βραβευθεί και κατέχουν εξέχουσες θέσεις στο χώρο, νέα ταλέντα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, επικεφαλείς εταιρειών τροφίμων, ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, καθώς και επιχειρήσεις εισαγωγής & εξαγωγής τροφίμων και εξοπλισμού απ’ όλον τον κόσμο- στα πλαίσια του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, να δικτυωθούν και παράλληλα να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες εδώ: https://www.worldchefs2018.org/

πηγή:www.voria.gr/article/etimi-gia-to-world-chefs-congress-i-leschi-archimagiron-v-ellados

https://www.argiro.gr/2017/12/argyro-mparmparigou-symmeteiche-sto-world-chefs-congress-ti-leschi-archimageiron-voreiou-ellladas/