1821-2021 : 200 Χρόνια Ελληνική Κουζίνα

Μία χρονιά ορόσημο για την Ελλάδα, τα 200 χρονια από την Επανάσταση.

Η διάσημη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξερευνεί τις απέραντες πτυχές της ελληνικής μαγειρικής κουλτούρας. Μας τις παρουσιάζει μέσα από ένα ντοκιμαντέρ με αρώματα και μνήμες από την πλούσια γαστρονομική ιστορία του τόπου 1821-2021: ελληνική κουζίνα.

200 χρονια αρχής γενομένης από το 1821. Η chef μαζί με τους συνεργάτες της και με την συνεισφορά εξαίρετων προσώπων της ελληνικής διατροφής και φορέων, αποτυπώνει το ταξίδι της ελληνικής γαστρονομίας στο χρόνο.

Ως πρέσβειρα της κουζίνας του Αιγαίου, η Αργυρώ αγαπά και αναδεικνύει την παράδοση. Μέσα από την καθημερινή ενασχόλησή της με τη μαγειρική, απογειώνει τα πιάτα που μας προτείνει.

Αυτή την Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Μαζί της θα ανακαλύψουμε τι έτρωγαν οι Έλληνες την περίοδο της Επανάστασης μέχρι και σήμερα.

1821 – 2021 : 200 χρονια Ελληνική Κουζίνα 

Συντονιστείτε στο κανάλι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Youtube για να απολαύσετε αυτό το ντοκιμαντέρ.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και οι συνεργάτες της μας ξεναγούν στο ταξίδι από το 1821 έως σήμερα με χρώματα, αρώματα και γεύσεις.

Ένα ελληνικό ντοκιμαντερ σύντομης διάρκειας αλλά με συμπυκνωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφορία. Πληροφορία που πηγάζει από Επιστήμονες και Ιστορικούς που ασχολούνται με το θέμα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται