1821-2021 : 200 Χρόνια Ελληνική Κουζίνα

Σε μία χρονιά ορόσημο για την Ελλάδα, η διάσημη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξερευνεί τις απέραντες πτυχές της ελληνικής μαγειρικής κουλτούρας και μας τις παρουσιάζει μέσα από ένα ντοκιμαντέρ με αρώματα και μνήμες από την πλούσια γαστρονομική ιστορία του τόπου 1821-2021: 200 χρόνια ελληνική κουζίνα.

Αρχής γενομένης από το 1821, η chef μαζί με τους συνεργάτες της και με την συνεισφορά εξαίρετων προσώπων της ελληνικής διατροφής και φορέων, αποτυπώνει το ταξίδι της ελληνικής γαστρονομίας στο χρόνο, στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ως πρέσβειρα της κουζίνας του Αιγαίου, η Αργυρώ αγαπά και αναδεικνύει την παράδοση, μέσα από την καθημερινή ενασχόλησή της με τη μαγειρική, στα πιάτα που μας προτείνει.

Αυτή την Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και μαζί της θα ανακαλύψουμε τι έτρωγαν οι Έλληνες την περίοδο της Επανάστασης μέχρι και σήμερα.

1821 – 2021 : 200 χρόνια Ελληνική Κουζίνα 

Συντονιστείτε στο κανάλι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Youtube!