Πίσω

3 εύκολοι τρόποι να καθαρίσετε τις inox συσκευές

 Τα τελευταία χρόνια οι inox συσκευές κατακτούν ολοένα και περισσότερο έδαφος στην οικιακή διακόσμηση χάρη στην μοντέρνα εμφάνιση τους. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πώς να τις καθαρίσουμε και κυρίως πως θα διατηρήσουμε για πάντα την γυαλάδα  που τις κάνει ξεχωριστές.  Παρακάτω θα βρείτε τρείς εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους καθαρίσματος και απολύμανσης των ανοξείδωτων συσκευών σας. 

Για την πρώτη μέθοδο θα χρειαστείτε λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων, ένα βαμβακερό πανί και λίγο baby oil. Πρώτα από όλα θα δημιουργήσετε σε μια λεκάνη σαπουνάδα με λίγο νερό και υγρό πιάτων. Περάστε την συσκευή σας  με το πανί και την σαπουνάδα με οριζόντιες  κινήσεις ώστε να φύγουν οι λεκέδες από λάδια. Έπειτα ξεβγάλετε την σαπουνάδα με ένα βρεγμένο πανί και στο τέλος εφαρμόστε σε χαρτί κουζίνας  λίγο baby oil και περάστε  τις inox επιφάνειες σας. Η συσκευή σας με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσει και θα γυαλίσει. 

Αν δε θέλετε όμως  να χρησιμοποιήσετε υγρό σαπούνι πιάτων μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία περνώντας την ανοξείδωτη συσκευή σας αυτή την φορά πρώτα με  σκέτο λευκό ξύδι. Στο τέλος μπορείτε πάλι να την γυαλίστε με baby oil για το τελικό φινίρισμα.

Σας έχει μείνει υγρό  αντισηπτικό χεριών; Τώρα μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και στο καθάρισμα των inox συσκευών σας. Μπορείτε όχι μόνο να γυαλίσετε την ανοξείδωτη ηλεκτρική συσκευή σας αλλά και να την απολυμάνετε,  ειδικότερα δε αν στο σπίτι μένουν μικρά παιδιά. Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι πως δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δες εδώ πώς να καθαρίσω το φούρνο χωρίς χημικά καθαριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται