Είμαστε όλοι μάγειρες

“Είμαστε όλοι μάγειρες” στην κουζίνα μας και θα σου δείξω τον τρόπο!

Όλοι λατρεύουμε τα θαλασσινά. Συνήθως, όμως επιλέγουμε να τα απολαμβάνουμε έξω, σε ένα τραπέζι δίπλα στη θάλασσα, με καλή παρέα. Και καλά κάνουμε! Όμως γιατί να στερούμαστε τη γεύση τους όλες τις υπόλοιπες μέρες στο σπίτι;

Συχνά, όταν μιλάμε για θαλασσινά με φίλους και γνωστούς, η δικαιολογία που δεν τα βάζουν στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής τους είναι ότι τους φαίνεται δύσκολο να τα μαγειρέψουν. Και όμως, είναι τόσο εύκολο. Είναι μία πλάνη ότι τα θαλασσινά είναι δύσκολα στο μαγείρεμα και θα σου το αποδείξω.

Εξάλλου χάρη στην Pescanova, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, το μαγείρεμα των θαλασσινών απαιτεί μόνο όρεξη από σας και ίσως μερικά μαθήματα από μένα για να φτιάξετε πεντανόστιμες συνταγές.

Καλώ στην κουζίνα μου μερικούς από εκείνους που μέχρι τώρα δίσταζαν να μαγειρέψουν θαλασσινά στο σπίτι για πολλούς λόγους. Τους δείχνω τη συνταγή βήμα – βήμα, λύνω τις απορίες τους και παρέα κάνουμε την πρώτη δοκιμή.

Μαζί μας έχουμε την Pescanova με μεγάλη ποικιλία από αλιευτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που διευκολύνουν τη διαδικασία και κάνουν το μαγείρεμά τους παιχνίδι.

Να πώς μπορείς να φέρεις την θαλασσινή αύρα στην κουζίνα σου, μαγειρεύοντας τις πιο λαχταριστές συνταγές θαλασσινών.

Είμαστε όλοι μάγειρες στην κουζίνα μας και ξεκινάμε με το αγαπημένο ριζότο γαρίδας! Μείνετε συντονισμένοι, ως επιμελείς μαθητές και τα θαλασσινά θα γίνουν κομμάτι της καθημερινής σας διατροφής.

Κάθε Τρίτη, δίνουμε ραντεβού για μοναδικές προτάσεις για να απολαμβάνετε την φρεσκάδα της θάλασσας στο πιάτο σας.
Καλή απόλαυση.
Αργυρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται