Live μαγειρική και γευσιγνωσία

LIVE COOKING & TASTING

Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα στον ΑΒ Βασιλόπουλο – Σάββατο 16 Μαρτίου στις 13:00 στον Σκλαβενίτη στο Avenue Mall

Τα θαλασσινά είναι μαγεία. Τα αγαπώ και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς. Όμως συχνά ακούω από πολλούς ότι τα θεωρείτε δύσκολα στο μαγείρεμα. Για να σας πείσω για το αντίθετο λοιπόν, σας προσκαλώ σε δύο live cooking & tasting events για να μαγειρέψουμε μαζί ένα πεντανόστιμο ριζότο με γαρίδες.

Ένα ριζότο με γαρίδες και μία κρεμώδη υφή που θα σας ξετρελάνει. Η διαδικασία πανεύκολη, αρκεί να έχετε στην κατάψυξη ένα πακέτo γαρίδες Pescanova. Σας περιμένω την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην Εκάλη (20o xlm. E.O. Αθηνών-Λαμίας) και το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 13:00 στον Σκλαβενίτη στο Avenue Mall (Κηφισίας 41-47 Μαρούσι) να μαγειρέψουμε παρέα. Γιατί με την Pescanova “Είμαστε Όλοι Μάγειρες” και θα σας το αποδείξω.

Εύκολα και γρήγορα θα ετοιμάσουμε ένα τέλειο πιάτο με γαρίδες, θα το δοκιμάσουμε και είμαι σίγουρη ότι θα το φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Σας περιμένω από κοντά λοιπόν, και μετά είμαι έτοιμη να δω τα δικά σας πιάτα από το σπίτι στα Social Media.

Tip: Μην ξεχνάτε ότι με ένα πακέτο γαρίδες Pescanova στην κατάψυξη, θα είστε πάντα έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με το πιο νόστιμο ριζότο. Save την συνταγή και θα με θυμηθείτε!

#EimasteOloiMageires στην κουζίνα μας, χάρη στην Pescanova.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται