Το μενού της Παρασκευής 13/11/2026
Οι συνταγές που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε σπιτικό, νόστιμο φαγητό χωρίς να περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα.
Για την Παρασκευή 13/11/2026, ετοίμασα ένα ολοκληρωμένο μενού με αγαπημένες συνταγές που συνδυάζουν γεύση, ισορροπία και απλά υλικά. Θα βρεις αναλυτική εκτέλεση βήμα-βήμα και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή μαγειρική και καλή απόλαυση!
ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ
️Γίγαντες σαλάτα
Χορταστική σαλάτα με γίγαντες, πιπεριές Φλωρίνης, κρεμμύδι, ελιές και φρέσκα μυρωδικά, περιχυμένη με μια αρωματική σάλτσα λεμονιού και μουστάρδας.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για γίγαντες σαλάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
️Κεφτέδες με σπανάκι και χόρτα
Τραγανοί νηστίσιμοι κεφτέδες με σπανάκι και χόρτα, εύκολοι και νόστιμοι. Με απλά υλικά, γίνονται ροδοψημένοι απ’ έξω και μαλακοί στο εσωτερικό.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για κεφτέδες με σπανάκι και χόρτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ
Πρασόπιτα με σφολιάτα
Αυτή η νόστιμη και μοσχομυριστή πρασόπιτα με σφολιάτα και φέτα είναι η ιδανική επιλογή για γεύμα κάθε στιγμή της ημέρας.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για πρασόπιτα με σφολιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Ελπίζω οι σημερινές μου προτάσεις να σου δώσουν έμπνευση και να κάνουν το καθημερινό τραπέζι ακόμα πιο απολαυστικό. Και αύριο θα είμαστε ξανά μαζί με ακόμη 3 φανταστικές συνταγές!


