Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Για τα εύκολα κρουτόν με τυρί στο τηγάνι, απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας στον πάγκο εργασίας.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί για να τηγανίσουμε.
- Με τα δάχτυλα τεντώνουμε και ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο.
- Κόβουμε λωρίδες-κορδόνια με κοφτερό μαχαίρι.
- Ένα ένα κορδόνι το πιάνουμε στο χέρι και με ψαλίδι κουζίνας κόβουμε μικρά κομματάκια ζύμης.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2΄-3΄ μέχρι να φουσκώσουν (γίνονται σαν μπαλάκια ή σαν πολύ μικροί λουκουμάδες).
- Με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην τριμμένη παρμεζάνα. Τα κυλάμε να κολλήσει καλά το τυρί πάνω τους.
- Ετοιμάζουμε σαλάτα και γαρνίρουμε με τα κρουτόν παρμεζάνας.