Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Για την κρύα σούπα ντομάτας, πρώτα ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους σε πολύ μικρά καρεδάκια. Τις βάζουμε σε μπολ.
 - Αφαιρούμε τα κοτσάνι από τις πιπεριές, τις κόβουμε στη μέση, βγάζουμε τις ίνες και τους σπόρους και τις ψιλοκόβουμε σε καρεδάκια. Τις προσθέτουμε στις ντομάτες.
 - Κόβουμε στη μέση το αγγούρι, αφαιρούμε τους σπόρους και το ψιλοκόβουμε σε καρεδάκια (με τη φλούδα).
 - Το ρίχνουμε στα υλικά.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ξίδι.
 - Αλατοπιπερώνουμε καλά και δοκιμάζουμε αν χρειάζεται κι άλλο.
 - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν και να κατεβάσουν τα υγρά τους, για 10΄.
 - Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας.
 - Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και τα παγώνουμε.
 - Σερβίρουμε την κρύα σούπα ντομάτας (σε διάφανα μπολ) παγωμένη και γαρνίρουμε με ελιά, κρουτόν και τρίμματα φέτας.
 - Τέλος, ραντίζουμε κάθε κρύα σούπα ντομάτας με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
 









