Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανάδευσης τοποθετούμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αυγό.
 - Χτυπάμε για λίγα λεπτά με το μίξερ χειρός έως ότου να κρεμώσει και αφρατέψει το μείγμα για κέικ.
 - Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε το μείγμα για κέικ, ρίχνοντας εναλλάξ το αλεύρι με το γάλα.
 - Σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο μικρό ταψί 20 με 22 εκατοστά αδειάζουμε το μείγμα για κέικ.
 - Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170°C βαθμούς στις αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα του φούρνου για περίπου 30 λεπτά.
 - Αφήνουμε πάνω σε μια σχάρα στο πάγκο μας να σταθεί για 5 λεπτά στο ταψί το μείγμα για κέικ.
 - Ξεφορμάρουμε το εύκολο κέικ ταψιού και το αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο.
 - Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη.
 - Το σερβίρουμε πάντα ζεστό.
 









