Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το ψωμί, το γάλα, το μαϊντανό και το τυρί και ζυμώνουμε καλά το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Στη συνέχεια, το πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια.
- Ζεσταίνουμε σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα κεφτεδάκια για 2-3
λεπτά. - Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, να μαλακώσει. Ρίχνουμε κατόπιν το καρότο, τις πατάτες, την ντομάτα, τον αρακά και 1½ φλιτζ. νερό.
- Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. Τέλος, πασπαλίζουμε με τον άνηθο και ανακινούμε το ζουμερό ραγού από τα χερούλια της κατσαρόλας.
- Σβήνουμε το φαγητό όσο είναι ζουμερό και το αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά, να μελώσει και να πήξει ελαφρά η σάλτσα του









