Το μενού για το Σάββατο 05/9/2026
Οι συνταγές που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε σπιτικό, νόστιμο φαγητό χωρίς να περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα.
Για το Σάββατο 05/9/2026, ετοίμασα ένα ολοκληρωμένο μενού με αγαπημένες συνταγές που συνδυάζουν γεύση, ισορροπία και απλά υλικά. Θα βρεις αναλυτική εκτέλεση βήμα-βήμα και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή μαγειρική και καλή απόλαυση!
ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ
Ψαροκροκέτες
Αφράτες στο εσωτερικό και τραγανές εξωτερικά, αυτές οι ψαροκροκέτες είναι το ιδανικό ορεκτικό, μεζές ή ελαφρύ κυρίως γεύμα.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για ψαροκροκέτες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Λιγκουίνι με γαρίδες
Λιγκουίνι με γαρίδες και αρωματικό ζωμό θαλασσινών, ντοματίνια και ούζο. Μια εντυπωσιακή συνταγή με πλούσια γεύση θάλασσας.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για λιγκουίνι με γαρίδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ
Γεμιστά με κιμά
Νόστιμα γεμιστά με κιμά και ρύζι στον φούρνο, με πλούσια γεύση και άρωμα.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για Γεμιστά με κιμά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Ελπίζω οι σημερινές μου προτάσεις να σου δώσουν έμπνευση και να γεμίσουν το σαββατιάτικο τραπέζι με υπέροχες γεύσεις. Και αύριο θα είμαστε ξανά μαζί με ακόμη 3 φανταστικές συνταγές!


