ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το μενού της Τετάρτης 30/9/2026

Οι συνταγές που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

σαλτσα ντοματασ για μακαρονια με βασιλικο

Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε σπιτικό, νόστιμο φαγητό χωρίς να περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα.

Για την Τετάρτη 30/9/2026, ετοίμασα ένα ολοκληρωμένο μενού με αγαπημένες συνταγές που συνδυάζουν γεύση, ισορροπία και απλά υλικά. Θα βρεις αναλυτική εκτέλεση βήμα-βήμα και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή μαγειρική και καλή απόλαυση!

ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ

σαλτσα ντοματασ για μακαρονια με βασιλικο

️Σπαγγέτι παρμεζάνα με κρέμα ντομάτας

Με λίγα υλικά αλλά πλούσια σε αρώματα, αυτή η σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια με βασιλικό αποδεικνύει ότι η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα των καθαρών γεύσεων.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για ️σπαγγέτι παρμεζάνα με κρέμα ντομάτας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

καλαμάρια πανέ

Καλαμαράκια πανέ στον φούρνο με ντοματίνια και παρμεζάνα

Καλαμάρια πανέ με τραγανή κρούστα, ντοματίνια, παρμεζάνα και αρωματικά. Ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο που γίνεται γρήγορα.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για καλαμαράκια πανέ στον φούρνο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ

χταποδι με φαβα

Χταπόδι με φάβα

Χταπόδι τρυφερό και γεμάτο αρώματα, σερβιρισμένο με παντρεμένη φάβα, κρεμμύδι και κάππαρη. Ένα ξεχωριστό πιάτο με άρωμα Ελλάδας.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για χταπόδι με φάβα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ελπίζω οι σημερινές μου προτάσεις να σου δώσουν έμπνευση και να κάνουν το καθημερινό τραπέζι ακόμα πιο απολαυστικό. Και αύριο θα είμαστε ξανά μαζί με ακόμη 3 φανταστικές συνταγές!

Απόρρητο