Μοσχάρι κοκκινιστό της Αργυρώς
Μοσχάρι κοκκινιστό, ή αλλιώς ροστ μπιφ, από την Αργυρώ Θα σας θυμίσει τη συνταγή της γιαγιάς από το κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι κοκκινιστό, ή αλλιώς ροστ μπιφ, από την Αργυρώ Θα σας θυμίσει τη συνταγή της γιαγιάς από το κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα μοσχαρίσια μάγουλα με μανέστρα, αφαιρούμε το περισσότερο λίπος από τα μάγουλα. Για τα μοσχαρίσια μάγουλαΚόβουμε σε μέγεθος μπουκιάς. ...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στην κατσαρόλα Αυτό το ψητό κατσαρόλας θα χαλάσει κόσμο. Εύκολη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε τέλειο μοσχάρι στην κατσαρόλα σαν...
ΜαγείρεψεΜοσχαρίσια μάγουλα Μια εύκολη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε μοσχαρίσια μάγουλα στη κατσαρόλα με λαχανικά. Το μυστικό επιτυχίας του φαγητού, είναι...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι τας κεμπάπ Η κλασική αυθεντική συνταγή για μοσχάρι τας κεμπάπ από την Αργυρώ. Μοσχαρίσια κομμάτια κρέατος μαγειρεμένα σε κόκκινη σάλτσα με...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι λεμονάτο με ρύζι Ένα καθημερινό φαγητό αγαπημένο και λαχταριστό. Το μοσχαράκι στη κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Τόσο μαλακό που το κρέας θα...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι σούπα με λαχανικά Αυτή η χειμωνιάτικη συνταγή της Αργυρώς θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Βραστό μοσχαράκι με λαχανικά σαν την σούπα...
ΜαγείρεψεΓιουβέτσι της Αργυρώς Ένα κλασικό κυριακάτικο, παραδοσιακό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μαλακό μοσχαράκι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα. Αυτή...
ΜαγείρεψεΓια τα πικάντικα κρεατοπιτάκια με φύλλο κρούστας, ζεσταίνουμε πρώτα 2 κ.σ. βούτυρο με το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρέας πολύ...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στη γάστρα Μια συνταγή της Αργυρώς για πεντανόστιμο μοσχαράκι. Τέλειο πιάτο για να σερβίρετε σε γιορτινό τραπέζι. Τα κάστανα και τα...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στο φούρνο Μια σπιτική και οικογενειακή συνταγή της Αργυρώς για πεντανόστιμο μοσχάρι στο φούρνο που θα τρελάνει κόσμο. Περάστε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με δαμάσκηνα Αν ψάχνετε μία εύκολη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων, το μοσχάρι με δαμάσκηνα είναι...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι με λαχανικά στο φούρνο, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μεγάλα κομμάτια.Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές από το συνολικό ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΗ τσούκα Ρόδου, είναι μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή για μοσχάρι με πλιγούρι και τραχανά στη γάστρα. Παραδοσιακά γίνεται με κατσικάκι, αλλά και με μοσχαράκι...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι Χριστουγεννιάτικο φανταστικό Αναρωτιέστε "τι να μαγειρέψω τα Χριστούγεννα"; Το χριστουγεννιάτικο μοσχάρι στην κατσαρόλα με δαμάσκηνα και μανιτάρια είναι η απάντηση για...
ΜαγείρεψεΓια το χουνκιάρ μπεγιεντί, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά λίγα λίγα τα κομμάτια του κρέατος για να...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχαρι με κολοκυθακια, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια για το μοσχαρι με κολοκυθακια στην κατσαρόλα, ετοιμάζουμε πρώτα τα...
ΜαγείρεψεΟ καλόγερος από τη Νάξο είναι ένα καλοκαιρινό φαγητό με μελιτζάνες και μοσχαράκι που μοσχοβολά καλοκαίρι στο νησί. Ο καλόγερος είναι το...
ΜαγείρεψεΤο κοκκινιστό μοσχάρι με φασολάκια είναι ένα φαγητό στολίδι της ελληνικής κουζίνας. Για να πετύχουμε αυτήν την συνταγή φασολάκια κοκκινιστά με μοσχάρι,...
ΜαγείρεψεΓια το Cheesesteak sub sandwich Τυλίγουμε το κρέας με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 30' να σφίξει για να φτιάξουμε τα...
ΜαγείρεψεΓια τα involtini, απλώνουμε το μοσχάρι πάνω στο ξύλο κοπής. Με την παλάμη μας το χτυπάμε να πλατύνει και να γίνει...
ΜαγείρεψεΓια το ταϊλανδέζικο stir-fry Κόβουμε το κρέας σε μικρά μακρόστενα κομμάτια και τα βάζουμε σε μπολ. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της μαρινάδας...
ΜαγείρεψεΓια την τέλεια κρεατόσουπα με λαχανικά, μοσχάρι και κριθαράκι,Πλένουμε πρώτα τα κόκαλα και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό...
ΜαγείρεψεΘεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί, η απόλυτη συνταγή για κάθε τραπέζι σας. Για το θεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί, σκουπίζουμε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΓια το κρασάτο μοσχάρι κατσαρόλας, κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια.Στεγνώνουμε το μοσχάρι σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι πιπεράτοΚόβουμε το κρέας για το μοσχάρι πιπεράτο σε φέτες πάχους ενάμιση εκατοστού. Το ροδίζουμε σε φαρδιά κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΞέρετε τι είναι ο καπαμάς; Είναι ένα φαγητό με κρέας, συνήθως μοσχάρι ή αρνί, μαγειρεμένο με ντομάτες. Ο όρος «καπαμά» έχει τουρκικές...
ΜαγείρεψεΠασχαλινό καρέ κρεάτων Για να φτιάξουμε αυτή τη μοναδική συνταγή πασχαλινό καρέ κρεάτων, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο μας στους 170°C, στις αντιστάσεις....
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι κρασάτο, πλένουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ, το κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές και το βάζουμε σε γυάλινο μπολ....
ΜαγείρεψεΓια το γιορτινό μοσχάρι νουά Δένουμε με σπάγκο ψησίματος το νουά για να κρατήσει τη φόρμα του. Το αλατοπιπερώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε...
Μαγείρεψε