Μοσχαρίσια μάγουλα με μανέστρα
Για να φτιάξουμε τα μοσχαρίσια μάγουλα με μανέστρα, αφαιρούμε το περισσότερο λίπος από τα μάγουλα.Κόβουμε σε μέγεθος μπουκιάς.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στην κατσαρόλα
Εύκολη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε τέλειο μοσχάρι στην κατσαρόλα σαν ρολό. Δέστε το κρέας με σπάγκο για να μην...
ΜαγείρεψεΜοσχαρίσια μάγουλα
Το μυστικό επιτυχίας του φαγητού, είναι το σιγανό μαγείρεμα του κρέατος. Έτσι, θα μαλακώσουν οι ιστοί και θα γίνει μαλακό. Συνοδεύστε...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι Τας Κεμπάπ, ανατολίτικη συνταγή
Μοσχάρι τας κεμπάπ Η κλασική αυθεντική συνταγή για μοσχάρι τας κεμπάπ από την Αργυρώ. Μοσχαρίσια κομμάτια κρέατος μαγειρεμένα σε κόκκινη σάλτσα με...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι σούπα με λαχανικά
Μοσχάρι σούπα με λαχανικά Αυτή η χειμωνιάτικη συνταγή της Αργυρώς θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
ΜαγείρεψεΤο γιουβέτσι της Αργυρώς
Ένα κλασικό κυριακάτικο, παραδοσιακό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μαλακό μοσχαράκι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα.
ΜαγείρεψεΠικάντικα κρεατοπιτάκια
Για τα πικάντικα κρεατοπιτάκια με φύλλο κρούστας, ζεσταίνουμε πρώτα 2 κ.σ. βούτυρο με το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρέας πολύ...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι στο φούρνο
Μοσχάρι στο φούρνο Μια σπιτική και οικογενειακή συνταγή της Αργυρώς για πεντανόστιμο μοσχάρι στο φούρνο που θα τρελάνει κόσμο. Περάστε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με δαμάσκηνα
Μοσχάρι με δαμάσκηνα Αν ψάχνετε μία εύκολη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων, το μοσχάρι με δαμάσκηνα είναι...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με λαχανικά και φέτα στο φούρνο
Για το μοσχάρι με λαχανικά στο φούρνο, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μεγάλα κομμάτια.Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές από το συνολικό ελαιόλαδο και...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με πλιγούρι και τραχανά (Τσούκα Ρόδου)
Η τσούκα Ρόδου, είναι μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή για μοσχάρι με πλιγούρι και τραχανά στη γάστρα. Παραδοσιακά γίνεται με κατσικάκι, αλλά και με μοσχαράκι...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι Χριστουγεννιάτικο
Μοσχάρι Χριστουγεννιάτικο φανταστικό Αναρωτιέστε "τι να μαγειρέψω τα Χριστούγεννα"; Το χριστουγεννιάτικο μοσχάρι στην κατσαρόλα με δαμάσκηνα και μανιτάρια είναι η απάντηση για...
ΜαγείρεψεΧουνκιάρ μπεγιεντί από την Πόλη
Για το χουνκιάρ μπεγιεντί, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά λίγα λίγα τα κομμάτια του κρέατος για να...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι µε κολοκυθάκια
Για το μοσχαρι με κολοκυθακια, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια για το μοσχαρι με κολοκυθακια στην κατσαρόλα, ετοιμάζουμε πρώτα τα...
ΜαγείρεψεΚαλόγερος από τη Νάξο με μελιτζάνες και κοκκινιστό μοσχάρι
Ο καλόγερος από τη Νάξο είναι ένα καλοκαιρινό φαγητό με μελιτζάνες και μοσχαράκι που μοσχοβολά καλοκαίρι στο νησί. Ο καλόγερος είναι το...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι κατσαρόλας µε λαχανικά και σως γιαουρτιού
Τέτοια νοστιμιά σίγουρα δεν έχετε ξαναφάει. Μοσχάρι κατσαρόλας με λαχανικά σαν κανένα άλλο! Τη δοκίμασα στη Λάρισα στο «Το μαγειρείο της...
ΜαγείρεψεSubmarines sandwich
Για το Cheesesteak sub sandwich Τυλίγουμε το κρέας με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 30' να σφίξει για να φτιάξουμε τα...
ΜαγείρεψεInvoltini με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό
Για τα involtini, απλώνουμε το μοσχάρι πάνω στο ξύλο κοπής. Με την παλάμη μας το χτυπάμε να πλατύνει και να γίνει...
ΜαγείρεψεΤαϊλανδέζικο stir-fry
Για το ταϊλανδέζικο stir-fry Κόβουμε το κρέας σε μικρά μακρόστενα κομμάτια και τα βάζουμε σε μπολ. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της μαρινάδας...
ΜαγείρεψεΚρεατόσουπα με κριθαράκι
Αν είστε τυχεροί και βρεθείτε σε παραδοσιακό παριανό πανηγύρι ή σε κάλεσμα παραδοσιακό στην Αντίπαρο, θα γευτείτε τη νοστιμιά της απλότητας...
ΜαγείρεψεΘεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί
Θεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί, η απόλυτη συνταγή για κάθε τραπέζι σας. Για το θεϊκό μοσχάρι με κόκκινο κρασί, σκουπίζουμε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι με κρασάτη σάλτσα καρότου
Για το κρασάτο μοσχάρι κατσαρόλας, κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια.Στεγνώνουμε το μοσχάρι σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι πιπεράτο με τυρί
Για το μοσχάρι πιπεράτοΚόβουμε το κρέας για το μοσχάρι πιπεράτο σε φέτες πάχους ενάμιση εκατοστού. Το ροδίζουμε σε φαρδιά κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΚαπαμάς με μοσχάρι
Ξέρετε τι είναι ο καπαμάς; Είναι ένα φαγητό με κρέας, συνήθως μοσχάρι ή αρνί, μαγειρεμένο με ντομάτες. Ο όρος «καπαμά» έχει τουρκικές...
ΜαγείρεψεΠασχαλινό καρέ κρεάτων
Όχι μόνο αρνί, όχι μόνο χοιρινό, όχι μόνο μοσχάρι, αλλά και τα τρία για μια μοναδική εμπειρία γεύσης! Η τέλεια συνταγή...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι κρασάτο με μαυροδάφνη
Για το μοσχάρι κρασάτο, πλένουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ, το κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές και το βάζουμε σε γυάλινο μπολ....
ΜαγείρεψεΜοσχάρι νουά με δαμάσκηνα στο φούρνο
Για το γιορτινό μοσχάρι νουά Δένουμε με σπάγκο ψησίματος το νουά για να κρατήσει τη φόρμα του. Το αλατοπιπερώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε...
Μαγείρεψε